“TÂRGUL DE ECONOMIE SOCIALĂ – organizat de ASOCIAȚIA FILANTROPIA SEVERIN în cadrul festivalului TOAMNA SEVERINEANĂ”

Asociația Filantropia Severin, asociație aflată sub patronajul spiritual al Episcopiei Severinului și Strehaiei, vă adresează invitaţia de a participa, în perioada 25 - 27 septembrie 2015, la TÂRGUL DE ECONOMIE SOCIALĂ, realizat în cadrul proiectului IMPREUNĂ ACTIVI ȘI SOLIDARI.

Proiectul IMPREUNĂ ACTIVI ȘI SOLIDARI este finanţat prin Programul Operaţional SectorialDezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritară 6 - Promovare incluziunii sociale, Domeniul major de intervenţie 6.1 - Dezvoltarea economiei sociale şi este implementat de către ASOCIAȚIA FILANTROPIA SEVERIN pe o perioadă de 12 luni, începând cu data de 15 octombrie 2014.

 Târgul reuneşte mai multe întreprinderi de economie socială, din județul Mehedinți, active în producţia şi distribuţia de bunuri, cu şi fără componente de incluziune socială, în scopul promovării acestora.

Acest târg reprezintă o modalitate de a afla despre întreprinderile de economie social: ce sunt, cu ce se ocupă, cu cine lucrează şi care este rolul lor în dezvoltarea comunităţilor, din punct de vedere economic, dar şi din perspectiva integrării sociale.

Evenimentul TÂRGUL DE ECONOMIE SOCIALĂ se va desfăşura în perioada  25 -27 septembrie 2015, în cadrul festivalului TOAMNA SEVERINEANĂ, în Drobeta Turnu Severin, strada I.C. Brătianu, începând cu vineri 25 septembrie, orele 12:00.

           Pentru vizitarea târgului, accesul publicului larg va fi gratuit.

MANAGER PROIECT,                                 

    Radu Claudiu Vereș