Selecție personal în vederea angajării

Asociația Filantropia Severin organizează selecția a 2 persoane cu deficiență de vedere în vederea angajării ca lucrători în cadrul unei unități protejate ce urmează a se înființa în Drobeta Turnu Severin.

Unitatea protejată va produce ambalaje din carton și lumânări ornamentale și se înființează în cadrul proiectului FERESTRE DESCHISE SPRE COMUNITATE, proiect finanțat prin granturile SEE 2009-2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Persoanele interesate se pot înscriere la sediul Asociației Filantropia Severin, str. I. Gh. Bibicescu nr. 6, Drobeta Turnu Severin, în zilele de luni, 29 septembrie și marți 30 septembrie 2014, între orele 10.00 – 14.00, prezentând cartea de identitate și certificatul de încadrare în grad de handicap.

Persoanele care îndeplinesc cerințele postului – respectiv încadrare în grad de handicap, inclusiv persoana invalida gradul III – vor primi consiliere pentru redactarea unei scrisori de motivație.

Selecția se va realiza în baza scrisorii de motivație și a unei probe practice pentru a se stabili capacitatea de adaptare la cerințele locului de muncă.